2012-11-03 08:20:04• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Szűz - Nagyszerű nap lesz a mai!

Napi horoszkóp november 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.


A Rák jegyében álló Hold ma elvon tőled némi energiát. Lehet, hogy a fejed is fájni fog, fáradt és kedvetlen leszel. Mi segít ez ellen? Furcsán hangzik, de igaz: a víz! Igyál ma legalább két és fél literrel, és egészen más ember lesz belőled. Ezenkívül ma nagy szíved van. Vedd magad körül tudatosan kedves emberekkel. A morgolódókat és siránkozókat nagy ívben kerüld el.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.


A Hold ma egy 8.44-kor véget érő Holdszünet után belép a Rák jegyébe. Ez biztosan azt eredményezi, hogy érzelmesebb leszel. Minden közelről érint. Lehetséges, hogy örömkönnyeket ontasz, de az is, hogy dühkitöréseid lesznek. Szenvedélyesen szerethetsz, vagy veszekedhetsz. Bármi is ér ma, az megérinti a szívedet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.


A Hold ma a Rák jegyében áll. Ez ösztönössé és érzékennyé tesz. Ma nyugodtan hagyatkozhatsz a megérzéseidre. Ösztöneid nem csalnak meg. Pontosan megmondják, ki van jóindulattal irántad – és ki az, akivel szemben jobb lesz óvatosnak lenned.

Napi horoszkóp - rák

Rák


Ma reggel 8.44-kor a Hold belép a te jegyedbe. Főleg testileg tesz ez jót neked. Olyan erősnek érzed magad, mint még soha, terhelhetőbb és kitartóbb vagy, mint egyébként. Sok a munka? Nem gond a számodra. Találkozók, megbeszélések, család, privát kötelezettségek? Semmi sem jelent problémát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.


Ma reggel 8.44-kor a Hold ismét jegyet vált. A helyedben hétvégi beszerzéseimet csak ez után az időpont után végezném. Ekkor koncentráltabb leszel, nem tudják olyan könnyen elterelni a figyelmedet, és mindenekelőtt nem fogsz olyasmiket vásárolni, amikre tulajdonképpen semmi szükséged sincs. Délután Vénusz és Plútó feszült kapcsolatát érzed. Családi perpatvar szaga van a levegőben. Talán ezt elkerülheted, ha különösen barátságos és óvatos leszel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.


Nagyszerű lesz a mai nap. Reggel 8.44-kor a Hold belép a Rák jegyébe. Ezzel könnyebb időszak kezdődik a számodra. Megszolgáltad, hogy most már csak a pihenéssel törődj. Egy buktatóra szeretném felhívni a figyelmedet: Vénusz és Plútó feszült kapcsolatot vesznek fel egymással. Ez mindig vitát, veszekedést jelez partneri kapcsolatodban illetve a családon belül. Légy nagyon óvatos!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.


A tegnap elkezdődött Holdszünet ma reggel 8.44-kor ér véget. Jó lesz, ha hétvégi bevásárlásaidat csak ezután intézed el, akkor nem kell annyit várnod. Amikor ezután a Hold a Rák jegyébe lép, el kell intézned pár dolgot. A Hold ebben a helyzetében felszólít, hogy szedd rendbe az életedet. Ehhez az is hozzáillik, hogy délután Vénusz és Plútó találkoznak egymással. Most kell emberi kapcsolataidban is tisztázni a dolgaidat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.


Ma reggel 8.44-től a Hold a Rák jegyében áll. Ez számodra csodálatos. Ez a Hold illik hozzád. Szép szombat délutánt és estét fogsz élvezni. Arra ügyelj, hogy ne kerüljön sor veszekedésre kedveseddel vagy barátaiddal. Ennek ugyanis fennáll a veszélye, mert Vénusz és Plútó kapcsolatba lépnek egymással. Készülj fel egy nyugtalan estére!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.


A Hold ma a Rák jegyében áll. Ez vágyat ébreszt benned, hogy együtt légy igazi jó barátaiddal. Talán egyedül vagy, és azt kérdezed most: „Igen, de hová menjek?” A válaszom: menj szellemi barátaidhoz, őrangyalodhoz, lelki ikertestvéredhez. Mindannyian rád várnak.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.


A Hold ma belépett a Rák jegyébe. Nem csoda, hogy több közelséget igényelsz szeretteidtől. Azt is szépnek találod, ha gondoskodhatsz róluk. Romantikus filmek is megérintik a szívedet. Szabályosan élvezed, hogy elárasztanak az érzelmek. Nem kellene túl nagy társasságban töltened az időt. Inkább legyél egyetlen igazán jó barátoddal együtt.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.


A mai napon a Hold a Rák jegyéből sugároz. Ez igen érzelmessé teszi, és az a hangulat rád is átmegy. Amit most mások mondanak, az nem hagy hidegen. Sokkal közelebb érzed magad embertársaidhoz, mint máskor. Ezért nagyon hálás vagy a Holdnak. Este kedved támad közösen főzni valamit kedveseddel. Vidám szórakozásnak ígérkezik!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.


A mai napon a Rák jegyében álló Hold jótékony hatását élvezheted. Ez a Hold érzékennyé, puhává tesz, közelségre vágysz. Ezért ne is töltsd egyedül ezt a napot. Töltsd a délutánt valakivel, aki a szívedhez nőtt, ne pedig egy felületes ismeretségeddel. Este mennyei órák várnak rád!

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: